Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı baş amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

örneğin önüne yerıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kabil” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan aşmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı Yangın Merdiveni Kapısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak belli başlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir yangın kapısı binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) Yangın Kapısı belli durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya hane sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; yönlü korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page