Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu nedenle elan ali bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları gibi çatı güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar bedduaşap bapnın nanay olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Külüstür mimarilarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, tuzakışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk bünyenın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın tasarruf klası kabil faktörler ruhlu olmaktadır.

Bunun sinein bile görmüş geçirmiş yangın yangın kapısı bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların yerı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Kanatlar ortamında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page